HOLA....

Benvinguts al bloc de l'Espai Jove Fundació Caixa Carlet!
El nostre objectiu amb la creació d'aquest bloc és intentar mostrar-vos, a tots els joves usuaris, el que s'ha fet i el pensem fer a l'Espai. Esteu convidats a participar en la nostra pàgina amb els vostres comentaris, opinions i idees...
Aquest és un espai d'oci i de convivència on els joves carletins d'entre 12 i 20 anys, acodeixen per poder interactuar d'una manera divertida i constructiva.

LA NOSTRA SEGONA CASA....................

LA NOSTRA SEGONA CASA....................

viernes, 8 de enero de 2016

DECEMBRE!

Decembre, el mes del Nadal i les festes nadalenques. Però també el mes de tres aniversaris dels nostres xiquets, Alba, Ivàn i Carles. Disfrutarem d'uns grans berenars, sopars, pastissos de diferents sabors, regals i per supost moltíssima diversió. 

Aniversari de Alba Candel.










Aniversari Ivan Garrido.









Aniversari Carles Moltó.














Com sempre hem seguit fent deures, però hem instal.lat una novetat; una sala amb ordinadors per a realitzar tècniques d'estudi. Desde aquest mes tots els divendres aquells xiquets interessats en aprendre com estudiar poden acudir a aquestes classes.








Com és tradicional aquest mes, hem preparat entre tots la decoració nadalenca de l'espai jove. Amb diversos materials ens va quedar una decoració espectacular.












I per supost, com no podia faltar celebrarem un SOPAR DE NADAL tots junts!!







Quina festa ens faltava per celebrar en aquest mes a l'espai jove? LA NIT DE CAP D'ANY. Disfrutarem d'un gran sopar i celebrarem la mitja nit. Ens ho passarem de categoria!














Però per acabar aquest 2015 els nostres xiquets acudiren a un taller de cuina impartit per Alex i Mireia del forn de Sant Bernat, on ens ensenyaren com fer un cup cake i una galeta molt nadalenca.
















Per a aquest mes estem preparant moltes més FESTES entre elles la gala de TU CARA ME SUENA, on tots aquells que vulguen és poden preparar una actuació per mostrar-la a tots els amics. VOS ESPEREM!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario