HOLA....

Benvinguts al bloc de l'Espai Jove Fundació Caixa Carlet!
El nostre objectiu amb la creació d'aquest bloc és intentar mostrar-vos, a tots els joves usuaris, el que s'ha fet i el pensem fer a l'Espai. Esteu convidats a participar en la nostra pàgina amb els vostres comentaris, opinions i idees...
Aquest és un espai d'oci i de convivència on els joves carletins d'entre 12 i 20 anys, acodeixen per poder interactuar d'una manera divertida i constructiva.

LA NOSTRA SEGONA CASA....................

LA NOSTRA SEGONA CASA....................

sábado, 11 de julio de 2015

TEMPORADA 2014-2015

Durant la temporada 2014/2015 hem realitzat moltíssimes activitats, hem disfrutat cada moment, hem rist de ben agust, ens hem divertit... en definitiva ens ho hem passat d’allò més bé!!
A l’ Espai Jove Fundació Caixa Carlet, la festa i les ganes de passar-ho bé sempre estan presents. Durant aquestos mesos hem fet: Sopar de Halloween, Sopar Benvinguda als de 6é, Gala Solidaria “Tu Cara Me Suena”, Sopar Faller, Sopar de benvinguda als nostres agermanats Francesos, Sopar Pasqüer, Sopar de Carnestoltes, Sopar Ibicenc... 

 
















En novembre CELEBREM EL NOSTRE ANIVERSARI!!  Aquest dia és especial per a nosaltres i especial per als nous usuaris de 6é, perquè a partir d’ací  poden gaudir de les instal·lacions de l’ Espai Jove Fundació Caixa Carlet.  



Els tallers també han sigut molt divertits, i a més a més molt diversos: Tallers nadalencs, Taller del dia de la mare, Taller photocall, Taller de begudes saludables, Taller faller, Taler atrapa somnis, Tallers d’ambientació als diversos sopars...
També tots junts hem experimentat en el Taller de Química i el Taller de Robòtica.




















En la nostra tradicional Festa Fallera els usuaris de l’ Espai Jove  han segut els encarregats de crear i donar forma a la FALLA ESPAI JOVE, amb l’ajuda del nostre Artista Faller José Querol. Tos junts, hem fet possible el nostre monument faller.
   
 




















I de festa en festa, continuarem amb més festa, els usuaris y el monitors de l’ Espai Jove realitzaren dos Lip-dub. Ens disfressarem, improvisarem, riguérem, ens divertirem i ballarem donant-ho tot i més. Ací podeu vore els nostres Lip-Dub.


Però no tot es festa, també realitzarem L’HORA DEL PLANETA, on apagarem més d’una hora les llums de l’Espai Jove Fundació Caixa Carlet contribuent a la cadena solidària del canvi climàtic, i conscienciant-se així tots els usuaris del problemes que hi ha actualment respecte aquest tema. Per aquest motiu, els monitors realitzaren diverses activitats conscienciant als usuaris de una forma dinàmica i divertida, on tots participaren.


Com no, volem també compartir la quantitat d’aniversaris que s’han realitzat durant aquesta temporada, ni més ni menys que 33 aniversaris.
     
 























































Els campionats de billar, futbolí i ping-pong han segut de gran acollida per els nostres usuaris, en aquestos campionats els classificats a la final foren obsequiats amb un diploma i una medalla.





En la calor, cap al mes de maig començarem a realitzar jocs d’aigua per refrescar-nos tots un poquet. Férem la Festa Water-Party on a banda de remullar-nos de dalt a baix disfrutarem i ens ho passarem genial.



Finalment volem compartir també l’excursió a l’ Universitat Politècnica de València, on anarem a vore impressions en 3D a càrrec de PRINTABLE. Després anàrem al Parc Gulliver on disfrutarem moltíssim.



























LES NOSTRES PORTES ES TORNARÀN A OBRIR EL PROPER DIMECRES 16 DE SETEMBRE.

VOS ESPEREM A TOTS  AMB LES MATEIXES GANES!!! FINS PROMPTE!!!   





























No hay comentarios:

Publicar un comentario